Informatii si Rezervari 0744 285 946
Holiday Parking Cluj - Parcare Privata la 2 min de Aeroport Cluj

Despre Noi Holiday Parking Cluj

Parcare ieftina aeroport Cluj

Majoritatea celor care pleaca de pe aeroportul din Cluj – Napoca cauta o parcare privata langa aeroport, unde masina se poate lasa pe durata cand proprietarii sunt plecati.De acum, nu mai este nevoie sa va ingrijorati ce veti face cu masina atunci cand aveti zbor din Cluj.De asemenea, nu mai este nevoie sa apelati la ajutorul rudelor sau prietenilor sa va duca pana la aeroport.Puteti sa veniti pana aici cu masina personala si o lasati in parcarea privata langa aeroport Cluj.Masina se poate lasa chiar si pentru o perioada mai indelungata. Daca sunteti nevoiti sa plecati o perioada indelungata, tarifele pentru parcare le vom negocia impreuna.Raportul calitate – pret este unul excelent si astfel, avem cele mai mici preturi pentru o parcare privata langa aeroport Cluj.

Holiday Parking Cluj – servicii complete la orice ora

O parcare privata langa aeroport nu poate avea un program fix, bine stabilit. Suntem la dispozitia clientilor non – stop 24/7.Asiguram gratuit transferul pana in incinta aeroportului indiferent de ora si ziua in care clientul are zborul.Ne puteti gasi oricand la urmatoarea adresa: Str. Planoarelor, nr. 11, Cluj – Napoca.

Cat de sigura este Holiday Parking Cluj - parcare aeroport Cluj

Cat timp sunteti plecati nu trebuie sa va faceti probleme pentru siguranta automobilului.Holiday Parking Cluj este o parcare privata dotata cu camere de supraveghere si agenti de paza.Avem cele mai moderne camere de supraveghere, functionale non – stop 24/7.Si ca totul sa fie 100% in regula si clientii sa stea linistiti, agentii de paza supravegheaza continuu masinile clientilor.Atunci cand va veti intoarce din lunga calatorie, nu trebuie sa va faceti probleme cu ce sa ajungeti acasa, pentru ca veti gasi masina exact in locul in care ati lasat-o.
Va asteptam sa aduceti masinile la cea mai ieftina parcare privata langa aeroport Cluj.

Avantajele colaborarii cu noi

  • Avem program non – stop 24/7
  • Asiguram gratuit transferul pana in incinta aeroportului
  • Sistem performant de supraveghere + agenti de paza pregatiti corespunzator
  • Pentru perioadele lungi, preturile sunt negociabile
  • Suntem aproape de aeroportul din Cluj – Napoca
  • Raport bun calitate/pret

Contact

  • Holiday Parking Cluj
  • str. Planoarelor, Nr. 11, Cluj-Napoca, Romania
  • Tel. 0744 285 946